Fellesorganet (FO)

Oppsigelse mellom NENT og Telia (2021)

26.3.2021:
Det ble en kortvarig skilsmisse. Vi har i dag fått følgende informasjon:

"Hei,
Partene er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer norske Telia-kunder tilgang til alle NENT sine kanaler og strømmetjenester. Kanalene og strømmetjenestene vil være tilbake i Telias TV-pakker i løpet av ettermiddagen fredag 26. mars.

Les gjerne mer på www.telia.no/info  

Ekstra poeng ut april – og gratis tilgang til ny storfilm i påsken

Du som kunde vil beholde 25 ekstra TV-poeng ut april, og gratis tilgang til den nye storfilmen «Den Største Forbrytelsen» gjennom påsken. Filmen blir tilgjengelig uten kostnad fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag (1. – 5. april).

I tillegg vil den nye strømmetjenesten Paramount+ være gratis i Telia Play hele april som tidligere annonsert.

God påske!"

 

23.3.2021
Nordic Entertainment Group (NENT) og Telia er ikke direkte venner, og det er nå tatt ut skilsmisse fra NENTs side. Iflg. kilder så har nå NENT permanent sagt opp distribusjonsavtalen med Telia. Slik Antenneutvalget skjønner det, på bakgrunn av samtaler med Telia i dag, så kommer ikke NENTs kanaler tilbake med det første.

Beboerne har i mars fått en kompensasjon ved at de fra 1.3.2021 fikk ytterligere 25 poeng til å velge annet innhold hos Telia. I utgangspunktet skulle dette gjelde ut mars, men denne begrensningen er i dag fjernet. Det er i dag usikkert hvor lenge denne kompensasjonen vil vedvare.

Den eneste muligheten til å se innhold fra NENT for øyeblikket vil være å tegne et privat abonnement på ViaPlay.

Artikkel fra Nettavisen: https://www.nettavisen.no/okonomi/sjokkmelding-til-500-000-tv-abonnenter-samarbeidet-med-telia-er-avsluttet/s/12-95-3424105364

 

NENT Group – Entertainment for Everyone | Nordic entertainment groupFile:MUTCD W14-1.svg - WikipediaTelia Archives - Galleriet